Hartelijk welkom op de website van Forward Financiële Diensten.

Met ingang van 20 november is ons adres gewijzigd en zijn wij verhuisd naar de de Drachmeweg 123 te Nieuw Vennep. Wij zijn gehuisvest op de derde verdieping. De eerder ten behoeve van onze correspondentie geopende postbus houden wij aan. Het nummer is 782, 2130 AT Hoofddorp.

Uiteraard zullen wij u vanaf ons nieuwe adres met evenveel enthousiasme en deskundigheid ondersteunen!

Wij zijn een gespecialiseerd administratiekantoor waar u terecht kunt indien u uw gehele administratie wenst uit te besteden, maar ook als u uw salarisadministratie wilt laten verzorgen of ondersteuning bij het opstarten van uw bedrijf.

Wij richten onze uitgebreide dienstenverlening op het midden en kleinbedrijf in de regio Haarlemmermeer (Schiphol, Hoofddorp en Nieuw-Vennep) maar ook de regio's Amstelland- en Bollenstreek. Hierbij valt te denken aan Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Haarlem, Lisse en Hillegom.

 

Naast het verzorgen van al uw boekhoudkundige- en administratieve processen nemen wij ook het opstellen van jaarrekeningen, BTW aangiften, aangiften inkomstenbelasting en aangiften vennootschapsbelasting voor onze rekening. Tevens verzorgen wij voor een groot aantal van onze klanten de salarisadministratie.

 

Wij kunnen met recht zeggen:

 

PAYOFF_forward.gif

 

zodat onze klanten hun tijd kunnen besteden aan datgene waar ze het best in zijn: het ondernemen!